Het leven in Höljes

Tijdens de zeven jaar dat ik in Zweden woonde werd ik geroerd door tegelijkertijd het ruige en het rustige leven en ging graag met mijn camera op pad om stukjes van het ‘echte’ leven vast te leggen.

Het was een periode waarin ik voor het eerst echt tijd nam voor het maken van vrij werk. Zweden is een prachtig land, rijk aan ongerepte natuur en ouderwetse glorie. De bewoners van het kleine dorp Höljes leven alsof de tijd heeft stilgestaan met hun simpele, pure manier van doen en kleurrijke gordijntjes. Dat was een eindeloze inspiratiebron voor mij en ik wist, hier wil ik een boek over maken. Mijn ervaring van het leven in dit dorp delen met anderen. Een boek wat het verhaal vertelt over mijn beleving van tijd, vrijheid en Zweedse hartelijkheid.

Hieronder alvast een voorproefje.